torsdag 3 oktober 2013

PackaHortensia- något av det vackraste jag vet.

Mellan jobb och möten går jag nu runt lite planlöst och försöker komma ihåg vad jag ska ha med mig. Resan till Palma blir av redan på lördag istället för tisdag som var planen från början. Vi ska ha lite olika event där så det är vissa saker som inte får glömmas bort. Som tur är får jag med mig en dotter som det är ordning på. Det är runt 30 grader varmt där på dagarna nu, jag försöker komma ihåg hur varmt det är, vad har man på sig?
Jag lyckades på morgonen få tag på mannen, han seglar och är utanför täckning mest hela tiden. Tänkte att det kunde vara bra för honom att veta våra ändrade planer. Nu avlöser vi varandra i dörren då han kommer hem och vi åker. Andra dottern åker till Zurich ikväll och kommer tillbaka på tisdag. Vi har haft det såhär mest hela tiden under våra 23 år tillsammans och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. 
Jag började dagen idag med ett möte som gav mig energi för hela dagen. Det är så härligt när man träffar personer som det bara säger "klick" med. Vi konstaterade båda att det känns som om vi känt varandra sen urminnestider (vilket vi kanske har, vem vet). Känslan av att man inte hinner prata klart hur länge man än sitter. 
Nu ska jag leta upp kameraladdare, pass och baddräkt.


Inga kommentarer: